Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Cake-smash! | Lifestyle Fotografie Hengelo

Zet een mooie (en lekkere!) taart neer van Taartenmiep.nl en laat daar een meid van bijna 1 jaar op los. Dan krijg je zo’n superleuke cake-smash fotosessie! Ik wilde dit al een tijdje uitproberen en ik moet zeggen; het was geslaagd! Wat een leuke fotosessie!

Deze fotosessie is het leukst om te doen als je kleine man of kleine meid bijna 1 jaar is, dus voor de 1ste verjaardag! Ik kan ook een leuke uitnodiging maken van de foto’s, dus dan heb je die ook gelijk! Wil je meer informatie en/of prijzen? Klik dan even door!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*