Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Prachtig bloemenveld | Zwangerschapsfotografie Hengelo

Dit prachtige gezin kwam helemaal uit Amsterdam om bij mij op de foto te gaan… Wat een eer! Ester heb ik al twee keer mogen fotograferen, ze is namelijk model! Nu is ze zwanger en wilde ze graag een fotosessie met haar gezin. Ze is ‘s ochtends opgemaakt door Seliha Sarioglu en wat hadden we een pech… Toen ze net klaar was met de visagie begon het heel hard te regenen! Dus tijdens een klein droog moment zijn we even naar buiten gegaan en hebben we een paar foto’s gemaakt.

Vervolgens begon het weer te regenen, dus zijn we even naar binnen gegaan. Gelukkig werd het daarna droog, en prachtig weer! Toch nog geluk! Een mooi zonnetje zelfs, dus zijn we rond gaan rijden op zoek naar een mooie plek om verder foto’s te maken. De bedoeling was een wijngaardje in de buurt, maar onderweg kwamen we een prachtig veld tegen met paarse bloemen… Wow!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op
 • 24/06/2018 - 18:18

  Nicole Mulder - Hai Lizet Beek,

  Wat een prachtige foto’s. Voor as zaterdag ben ik op zoek naar mooie plekjes in de buurt van hengelo met bloemen(velden) voor mijn trouwfoto’s. Zou jij mij kunnen aangeven waar deze foto’s door jou gemaakt zijn?

  Alvast heel erg bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Nicole MulderReplyCancel

  • 27/06/2018 - 16:04

   admin - Hoi Nicole,
   Deze foto’s zijn al jaren geleden gemaakt, helaas is dit bloemenveld er niet meer :)
   Veel plezier met jullie trouwdag!
   Groetjes,
   LizetReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*