Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Dagje Amsterdam! | Fotografie op locatie

Een hele tijd terug heb ik eens mee gedaan met een win actie op de website van Shirley Visser, Styleguide. Daarbij won ik een cadeaubon van 500 (!!) euro, van Nelly.com. Oh wat was ik daar blij mee! En omdat ik die bon had gewonnen, mocht Shirley nog een keer contact met me opnemen voor een fotosessie. Vorig jaar heb ik eens contact met haar opgenomen, want ze was zwanger! Dat was natuurlijk leuk om te fotograferen. Alleen hebben we de eerste afspraak afgezegd vanwege het slechte weer; en op onze tweede afspraak was ze al aan het bevallen! We hebben dus maar even gewacht met die fotosessie… ;)

Vorige week is dan eindelijk de foto-date, en we hadden goed weer! Skyler is inmiddels alweer wat groter, dus ik kon ze ook even samen op de foto zetten. Shirley heeft ook een leuke blog, waar ze o.a. haar outfits op laat zien en ik heb dus ook een paar outfits van haar op de foto gezet. Het was erg gezellig!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*