Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Fijne Pasen! | Fotografie op locatie

Vorige week zaterdag stond ik in de Hema en zag ik schattige konijnen oortjes op een haarbandje… Daar wilde ik wel wat leuke foto’s mee maken, maar ik wist even niet wie ik ervoor kon vragen. Tot Laura op mijn Facebook reageerde op een foto. En ik dacht, Puk! Zij kan leuk op de foto! Dus heb ik Laura even een berichtje gestuurd of ze van de week nog tijd hadden voor een korte fotosessie. Gelukkig konden ze afgelopen vrijdag en vond Puk de konijnen oortjes een groot succes!

Dus bij deze, namens ons: Een fijne Pasen allemaal!

Wil jij ook zo’n leuke fotosessie boeken van je zoontje/dochter?
Neem dan contact op via het contactformulier.

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*