Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Twee gezinnen op de foto | Familiefotografie Hengelo

Oma was bijna jarig, en ze wilden graag een mooie familiefoto geven – leuk! We hebben dus een plek en een datum afgesproken en hebben een heerlijke wandeling gemaakt in het bos. Daar was de heide ook al erg mooi, perfect voor de foto’s! We kwamen ook nog een mooie boom tegen, heerlijk voor de kinderen om in te klimmen.

Kinderen moeten zichzelf kunnen zijn tijdens een fotosessie, en klimmen in een boom hoort daar dan ook bij. Zeker als je zo’n perfecte klimboom tegen komt! Gelukkig levert dit dan ook vaak de leukste plaatjes op… En lachende kinderen, want ze hadden toch een lol!

Oma heeft inmiddels een foto op canvas gekregen van 100cm bij 40cm – heel gaaf!
En ze was er erg blij mee, gelukkig!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*