Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Meet Murphy! | Dierenfotografie Hengelo

Een tijdje terug vroeg een oud-klasgenoot waar wij onze Franse Bulldog vandaan hadden, want ze waren zelf ook op zoek naar zo’n lief beestje! Alleen komt Diesel niet bij een fokker vandaan, dus aan onze informatie hadden ze niet zoveel… Ze zijn zelf op zoek gegaan en hebben uiteindelijk Murphy gevonden – wat een schatje! En natuurlijk… Zo’n kleine pup wil ik ook wel even knuffelen en heb gezegd dat ze maar langs moesten komen als ze de pup hadden opgehaald… Kon hij gelijk kennis maken met Diesel!
Natuurlijk kon ik het niet laten om wat foto’s te maken van het nieuwe “gezinnetje”, dus zie hieronder het resultaat!

En een week erna zijn ze nog gekomen voor een heuse puppy-shoot! Kijk dan wat schattig!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*