Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Met de hele familie op de foto! | Familiefotografie Zenderen

Begin juni heb ik een fotosessie gehad met deze leuke familie! Een gezin + aanhang en opa & oma mocht ik fotograferen, heel erg leuk! Ik ben naar de boerderij gekomen waar ze wonen (niet allemaal ;)) om daar foto’s te maken… Ik fotografeer grotere groepen altijd in verschillende samenstellingen, en als de mensen het leuk vinden maak ik ook even een portretfoto van iedereen apart! Mooi voor op bijvoorbeeld Facebook ;) En natuurlijk mag je hondje ook mee als je een fotosessie boekt! Deze hond ging er toch ook even mooi voor liggen in het gras :)

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*