Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Mini-sessie voor vaderdag! | Fotografie Twickel

Marleen heeft gebruik gemaakt van mijn leuke actie, een mini-sessie voor vaderdag! We zijn naar Twickel gegaan om foto’s te maken van hun hond en haar zoon (en ze mocht er zelf ook een keer bij op! haha), als cadeautje voor pap. Hoe leuk is dat!

En als cadeau hebben ze de foto’s laten afdrukken in deze kleine albumpjes van 10 x 10cm, leuk hé! Ook leuk voor de opa’s en oma’s!Wil je ook zulke leuke albumpjes van de fotosessie? Neem dan gelijk contact met mij op voor meer info! :)

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op
  • 13/08/2014 - 20:02

    Marleen - Prachtige foto’s van een topfotografe!!!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*