Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Het vervolg! | Familiefotografie Reutum

Hier nog een paar foto’s van de fotosessie die ik laatst had in Reutum! Wat was het leuk! En met dat top weer kan het niet anders dan goed gaan. ;) We zijn eerst in de buurt naar en stukje natuur gegaan, mooi groen! En daarna hebben we een aantal foto’s gemaakt op de boerderij, was erg leuk om te doen. Wat een mooie familie hé?Wil je ook zo’n leuke fotosessie met het gezin + aanhang? Dat kan natuurlijk! De meeste grotere groepen boeken Pakket 3, zo heb je mooi alle foto’s van de fotosessie op hoge resolutie thuisgestuurd. Uit al die mooie foto’s kun je toch ook niet kiezen?

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*