Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Foto achter plexiglas | Lifestyle Fotografie Hengelo

Bij Gallerycolor heb ik begin augustus een foto achter plexiglas mogen bestellen om te testen hoe deze eruit zien. Erg mooi moet ik zeggen! Alleen was ik iets te enthousiast en heb ik niet goed gelezen wat ik bestelde, waardoor ik wat verrast was toen ik de foto na een week al in huis kreeg, hij heeft een matte finish! Niet verkeerd, hoor, maar ik denk dat de kleuren op een glanzende afdruk nog mooier zouden overkomen.

Op mijn voorbeeld-foto’s lijken de kleuren wel heel levendig, het is wat lastig fotograferen hoe het er in ‘het echt’ uit ziet, maar in het echt is het dus wat matter van kleur. Mocht ik nog eens een foto achter plexiglas bestellen, dan wordt het er een met een glanzende finish. Mocht je echt van mat houden, dan zou ik zeker gaan voor de anti-reflex versie. Deze reflecteert niet, dus als je hem op een plek wilt hangen waar bijvoorbeeld veel zon naar binnen schijnt, dan is de matte versie echt een goede optie.

Ik heb hier dus een foto achter plexiglas met anti-reflex van 30 x 45cm – erg gaaf voor aan de muur! Staat net iets luxer dan een foto op canvas :)

BLOG_2956BLOG_2957BLOG_2958

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*