Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

FotoOpHout.nl | Lifestyle fotografie Hengelo

Nou was ik zelf nog niet zo fan van de foto-afdrukken op hout, maar nu ik een test in huis heb, vind ik het toch wel heel erg gaaf! Ik heb hem besteld bij fotoophout.nl en hij is mooi geworden. Het voorbeeld hieronder is een 30 x 40 afdruk op Larikshout met een White Wash. Ik heb hem niet aan de muur gehangen, maar op een kast gezet tegen de muur, ook gaaf! Een foto op Larikshout kun je ook buiten ophangen, leuk voor in de tuin!

Hij was ook erg makkelijk te bestellen, en je kunt zelf bepalen hoe je de planken wilt, liggend of staand. Ook kun je vervolgens zien waar de naden van het hout lopen, dus als je zorgt dat de foto er goed in past, heb je geen last van naden door bijvoorbeeld de ogen van een persoon/dier.

Hieronder een voorbeeld van mijn foto op hout.

BLOG_2954BLOG_2955

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*