Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Cristian & Marcia | Bruidsfotografie Zenderen

Toch handig, als je vriendinnen bent met collega’s in de buurt. Zo had ik twee weken geleden de bruiloft van mijn zwager en zijn (inmiddels) vrouw waarvoor ik de trouwfoto’s heb gemaakt en zo had Karen afgelopen woensdag een bruiloft van vrienden waar zij de trouwfoto’s voor heeft gemaakt… Alleen is het ook wel leuk om bepaalde momenten van de dag niet aan het werk te zijn dus hebben we de ceremonies voor elkaar gefotografeerd, hoe leuk! Zo konden we beide tijdens de ceremonie de camera even wegleggen en de ander het werk laten doen – helemaal goed!

De ceremonie was ‘s middags bij Theehuis de Karmeliet in Zenderen, een mooie locatie!
Wat heel leuk was bij de ceremonie van Cristian en Marcia was dat de mensen van Dragonheart er ook bij waren, ze hadden 7 uilen meegenomen. Mooi om te zien. Er zat een kleine uil tussen Cristian & Marcia tijdens de ceremonie, die ook nog even gezellig bij Marcia is gaan zitten ;) Levert dan ook wel weer leuke foto’s op, haha! Na de ceremonie kregen we nog een demonstratie en mochten de gasten ook een uil naar zich toe laten vliegen.

Hieronder een paar foto’s die ik heb gemaakt tijdens de ceremonie.

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op
  • 29/08/2014 - 19:30

    Karen - Fantastisch Lizet! Die foto van Marcia met de kleine uil, geweldig :D Bedankt dat je dit hebt willen doen :)
    Dikke knuffelReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*