Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Preview! | Portretfotografie Enschede

Isabel Nolte kennen jullie misschien nog van The Voice of Holland, of van de vorige foto’s die ik van haar heb gemaakt! ;) Een mooie meid die druk bezig is met haar eigen EP. Ze vroeg daarom of ik wat foto’s van d’r wilde maken, want zo’n EP moet er natuurlijk ook nog eens mooi uit komen te zien! We hebben foto’s gemaakt in het bos, waar ze samen met een vriendin een soort van huiskamer had gemaakt, met kleden en mooie kussens… Heel leuk om te fotograferen! Hieronder een kleine preview! Ik zal nog wel wat foto’s van de serie laten zien als de EP klaar is!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*