Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Stichting Earlybirds Fotografie | Lifestyle Fotografie Enschede

Twee weken geleden mocht ik weer een reportage maken voor Stichting Earlybirds Fotografie. Dit keer van een te vroeg geboren tweeling! Een jongen en een meisje… Ze lagen apart in een bedje, maar toen ik vroeg of ze ook wel eens bij elkaar lagen, zei de verpleegster dat dat vandaag wel een keer kon voor de foto… Wat speciaal! Dit was het eerste moment dat ze weer bij elkaar konden liggen sinds de geboorte, zo fijn dat ik dit moment mocht vastleggen! Het broertje was ietwat onrustig tijdens de fotosessie, maar toen zijn zusje naast hem kwam liggen werd hij helemaal rustig, zo mooi om te zien.

Gisteren kreeg ik een e-mailtje van de vader & moeder van deze twee mooie baby’s, dat het goed met ze gaat en ze binnenkort hopelijk naar huis mogen. Wat zou dat toch fijn zijn!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*