Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Cake-Smash! | Lifestyle Fotografie Delft

Ohh wat een leuke Cake-smash was dit weer! Dit keer kreeg ik een e-mailtje van een hele enthousiaste moeder – ze wilde dat ik helemaal naar Delft zou komen! Ze kon niemand anders vinden en wilde heel graag dat ik de foto’s zou komen maken… Leuk!! Ik was helemaal enthousiast, dus ben op pad gegaan en we hebben de foto’s bij haar in de woonkamer gemaakt. Even een plekje zoeken met goed licht en we konden beginnen!

Elif vond het volgens mij ook geslaagd, want wat krijg je ook een aandacht tijdens zo’n fotosessie! Plus dat je een lekkere taart mag proeven, heerlijk. Wel grappig om te zien hoe elk kind er anders op reageert hoor! Elif ging heel voorzichtig te werk, ze wilde de mooie taart zeker niet kapot maken ;) haha! Haar moeder had hier ook wel erg haar best op gedaan. Zie hieronder het resultaat van de leuke Cake-smash fotosessie!

Wordt je kleine binnenkort 1 jaar? Boek dan ook zo’n leuke Cake-Smash fotosessie!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op
  • 23/09/2014 - 21:39

    Karen - super cute! Mooie foto’s!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*