Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Nog een stel vriendinnen | Fotografie Hengelo

Voor mijn vakantie had ik nog een fotosessie met deze 6 vriendinnen, wat was het gezellig! Marloes Kotkamp heeft de visagie van een paar dames gedaan, erg mooi! We zijn naar Hazemeyer Hengelo gegaan en hebben hier een aantal foto’s gemaakt van de hele groep en van de dames apart… Wat een modellen hé?

Dames ik hoop dat jullie allemaal blij zijn met de foto’s! Ik vond het in ieder geval een hele gezellige middag :-)

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op
  • 02/12/2014 - 12:27

    Senna - Oh wat leuk zeg! Dat wil ik ook met mijn vriendinnen!
    Ik ga meteen een berichtje sturen :DReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*