Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Geboortekaartje Mason | Babyfotografie Hengelo

Afgelopen zomer kreeg ik een leuk berichtje van Emma, die ik al eerder heb mogen fotograferen… Ze was zwanger! Altijd leuk om te horen hoe het gaat met mensen die ik heb gefotografeerd, en helemaal leuk als ik dat ook nog eens mag vastleggen! Ze wist van mijn grafische opleiding en vroeg of ik foto’s wilde maken voor het geboortekaartje en of ik het kaartje wilde ontwerpen – prima! Ze had een leuk idee gezien op pinterest en zoiets wilde ze ook graag, maar dan natuurlijk in onze eigen stijl. Dus ik ben vast het kaartje gaan ontwerpen en toen het zo ver was, ben ik bij hun thuis geweest om foto’s te maken voor op het kaartje.

Het resultaat is zo leuk geworden! Hieronder de foto die op het kaartje staat & daaronder een foto van het kaartje. Mason wist precies wat Emma & Martijn wilden, zo’n mooie gaap op de foto maakt het toch nét iets leuker, haha!

In November ben ik ook nog langs geweest voor een lifestyle reportage bij ze thuis… Mason is hier al wat groter, leuk om te zien! Wat een mooi gezinnetje hé?Wil je ook graag een geboortekaartje laten maken, met wat mooie foto’s van de kleine?
Neem dan even contact op via het contactformulier, voor meer informatie.

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op
 • 29/12/2014 - 10:45

  Anne Weierink | reactie via Facebook - Wat een super leuke foto :)ReplyCancel

 • 29/12/2014 - 11:19

  Jessica Mosman | reactie via Facebook - Oh, Lizet… Had ik dit 5 mnd geleden geweten… ReplyCancel

 • 29/12/2014 - 11:26

  Laura Wildemann | reactie via Facebook - Ze maakt ook onwijs gave verjaardagskaartjes!!!! ReplyCancel

 • 29/12/2014 - 13:09

  Daisy VH | reactie via Facebook - Super gemaakt, Lizet!ReplyCancel

 • 29/12/2014 - 13:23
 • 29/12/2014 - 16:55

  Ester Penterman | reactie via Facebook - Heel leuk! Ik heb precies zo’n foto opgeslagen op de ipad als idee voor geboortekaartjeReplyCancel

 • 29/12/2014 - 20:16

  Anneke Tva Hilligehekken-Dikkers | reactie via Facebook - Wat onwijs leuk toch weer!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*