Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Oud & Nieuw | Fotografie Hengelo

BLOG_3484We kijken toch altijd even terug zo aan het einde van een jaar… Er zijn vervelende dingen die op je pad komen, maar gelukkig kan ik ook terugkijken naar de mooie dingen die zijn gebeurd. Ik heb heel veel lieve en mooie mensen op de foto mogen zetten, nieuwe mensen leren kennen en vrienden gemaakt, inspiratie opgedaan, bruiloften van vrienden mogen fotograferen en meemaken en zo nog wel meer dingen…

In 2015 komen er ook weer nieuwe dingen op mijn pad, zo ga ik me wat meer bezig houden ook met mijn grafische kant en ga ik me echt meer richten op de lifestyle fotografie. Fotograferen met natuurlijk licht, op mooie locaties met nog meer mooie en lieve mensen, ik kan niet wachten!

Iedereen een fijn Oud & Nieuw gewenst en hopelijk kunnen we allemaal een drankje doen op een mooi jaar en hierna ook zo weer verder gaan. Ik doe niet aan goede voornemens, als je iets graag wilt dan moet je dat gewoon doen! Ongeacht welke tijd van het jaar het is :) Fijne dag vandaag!

Model: Brit Willemsen

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op
  • 31/12/2014 - 10:17

    Brit Willemsen | reactie via Facebook - Dat meisje ken ik!ReplyCancel

  • 31/12/2014 - 10:20

    Loes Wilbers-van Hannen | reactie via Facebook - Voor jou ook Lizet !! ReplyCancel

  • 31/12/2014 - 10:29

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*