Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Evelien | Zwangerschapsfoto’s Hengelo

Een tijdje terug liep ik door de Sissy-boy in Enschede en toen viel mijn oog op een heel leuk boekje van uitgeverij Snor… “Dochters, een handleiding voor vaders” – een perfect cadeau voor een aanstaande vader dacht ik! Ik hou van mooi vormgegeven boekjes, die alleen al leuk zijn om door te bladeren. Dus deze heb ik meegenomen en cadeau gegeven, super leuk!

Kom ik vervolgens natuurlijk ook nog langs om foto’s te maken van Evelien… staat het boekje mooi in de babykamer, leuk hé! Ze hebben zo’n mooie ruime & witte babykamer – heel gaaf! Nadat ik binnen wat foto’s heb gemaakt zijn we naar buiten gegaan en hebben we in het centrum van Hengelo foto’s gemaakt terwijl het ontzettend hard waaide! Het resultaat is zo mooi! En je kan niet eens zien dat ze het koud heeft. Oh, en check die stoere hakken! ;)

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*