Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Jeda & Norma | Lifestyle Fotografie Oldenzaal

Wat een heerlijke fotosessie heb ik laatst gehad met Jeda & Norma! Norma was ook een collega bij het kinderdagverblijf/bso waar ik ook nog werk en ze wilde heel graag een fotosessie met haar prachtige dochter. Wat hebben we gelachen!

Poekie, hun hondje mocht natuurlijk ook mee, maar die was het meeste van de tijd gewoon lekker aan het rondsnuffelen overal en nergens, dus die staat niet overal op. We hebben een heerlijke wandeling gemaakt over het Hulsbeek & we hadden er echt prachtig weer bij! Zo kan ik wel van de winter houden… Fris buiten, lekker zonnetje erbij :) Heel fijn!

Wil je ook zo’n leuke fotosessie met je zoon/dochter? Kijk hier voor meer informatie!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op
  • 19/01/2015 - 08:33

    Saskia Steenbergen ten Hoopen | reactie via Facebook - Wat en super mooie foto’s zijn het !!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*