Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Lief & mooi gezin | Lifestyle fotografie Oldenzaal

Zie hier het mooie gezinnetje van een lieve collega! Ik mocht vorige week Boet op de foto zetten, de kleine man van Loes & Niek. Ook Bodi, hun hond mocht even op de foto – zo is het gezinnetje ook wel compleet. Ik ben bij ze thuis geweest om foto’s te maken… wat een heerlijk lichte woning, zo mooi om te fotograferen!

Ik werk naast het fotograferen ook nog zo’n 9 uur per week bij een buitenschoolse opvang, ook heel erg leuk werk! Werken met kinderen is zo afwisselend. En het is gewoon ook erg gezellig met de collega’s :) En wat is het dan leuk dat ik foto’s kan komen maken van haar mooie gezin? Ik ben zo blij dat ik dit kan combineren!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*