Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Foto op aluminium | Bruidsfotografie Hengelo

Even ter inspiratie! Weet je niet zo goed wat je met je foto’s moet doen als je ze hebt gekregen? Hang ze aan de muur! Liefst natuurlijk zo groot mogelijk ;) haha! Ik ben zelf niet zo’n fan van canvas en ben wat aan het rondkijken en testen wat ik mooi vind voor aan de muur. Ik moet zeggen dat ik deze foto op aluminium wel erg gaaf vind! Ik heb hem besteld met een witte achtergrond (niet geborsteld), ik denk dat de kleuren dan wat mooier uitkomen. Je kunt er ook een handig ophangsysteem bij bestellen, zodat je hem gemakkelijk aan je muur kunt bevestigen.

Wil je zelf ook zo’n mooie foto op aluminium aan de muur? Kijk dan even op www.fotoopaluminium.nl voor meer informatie.
Het bruidspaar was in ieder geval heel erg blij met deze afdruk!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*