Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Via Martine & Leen Dutch Design | Fotografie & Ontwerp

Marleen van Leen Dutch Design was op zoek naar leuke kaartjes om bij haar pakketjes te doen als ze sieraden opstuurt naar klanten. Toen kwam ik aan het denken en dacht aan viamartine.com die ik al een hele tijd op instagram volg. Via Martine heeft een website waar je producten kunt bestellen van je instagram-foto’s, heel leuk!

Nou had ik wat foto’s gekozen, die bewerkt in photoshop met een leuke tekst en op mijn extra instagram account gezet, zodat ik ze kon bestellen. Ik had het voor Marleen nog even geheim gehouden, vond het wel een leuke verrassing! Naast de polaroids heb ik ook nog een forexboard besteld, was ook erg benieuwd naar hoe die eruit zou zien.

Vorige week kreeg ik het pakketje al binnen en ik was heel blij! Alles zat in een mooi verzenddoosje en heel leuk verpakt, echt een feestje! De polaroids zien er echt te gek uit en het forexboard is ook erg leuk om ergens in huis neer te zetten! Marleen ook super enthousiast en gaat ze ze zeker gebruiken!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*