Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Love! | Beloved fotosessie Oldenzaal

Wat een leuk en lief gezin mocht ik afgelopen vrijdag op de foto zetten! Een tijdje geleden had ik een oproepje gedaan voor een paar Beloved fotosessies die ik graag wilde doen om de ‘techniek’ te oefenen. Ik ben bezig met een training hiervoor en ik heb afgelopen zaterdag de foto’s ingeleverd voor de eind-opdracht… Ik ben heel erg benieuwd naar de beoordeling!

Dit was de eerste gezinsshoot, Yvette van Vettt.nl had gereageerd op mijn oproepje en ik heb o.a. haar uitgekozen voor de fotosessie… Wat waren ze enthousiast – superleuk! Ik heb naast deze fotosessie nog twee andere ‘oefen’ sessies gehad, een loveshoot en een gezinsshoot, beide ook echt heel erg leuk! Deze komen uiteraard ook nog op mijn blog te staan.

Het mooie is dat de ‘techniek’ niet heel ver van mij af ligt, ik gebruikte een heleboel dingen zelf al om mensen zo spontaan mogelijk op de foto te zetten, maar de handvaten die je krijgt bij de training zijn toch wel erg fijn en handig… En wat bijleren is natuurlijk nooit verkeerd!

Zie hieronder het resultaat van de eerste fotosessie!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op
  • 17/03/2015 - 10:42

    Yvette - Wat een lief stukje! Het was echt ontzettend leuk en vooral relaxed om te doen. Het voelde echt als een lekker stukje wandelen, beetje kletsen en ondertussen gaf Lizet wat opdrachtjes en maakte ze prachtige foto’s. Heel ontspannen én echt een aanrader. We vinden het resultaat ook super. Liefs, YvetteReplyCancel

  • 17/03/2015 - 12:20

    Nadine - Erg leuk!!ReplyCancel

  • 17/03/2015 - 17:30

    Yvette Teeselink | reactie via Facebook - Wow Yvette Bosch wat een prachtige foto’s heeft ze van jullie gemaakt :) echt te gek!!!!!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*