Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Op pad met… | Beloved fotosessie Hengelo

…een heel leuk gezin! Deze fotosessie heb ik ook voor mijn Beloved training gedaan, zo leuk! Wat een lol hebben we ook bij deze fotosessie gehad. Ik heb vorige week mijn foto’s ingestuurd voor de Beloved training en ik mag zeggen dat ik de training goed heb afgesloten! Echt super! Nu kan ik verder met een opdracht om een “certified Beloved photographer” te worden.

We hebben gelachen en spelletjes gedaan om deze leuke spontane foto’s te krijgen. Ik hoorde Saskia na de fotosessie zeggen toen ze naar de auto liep… “Dit was echt te gek!” – hoe leuk is het om dat te horen! Hier wat foto’s van de fotosessie met dit gezellige gezin! 

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*