Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Met het hele gezin… | Familiefotografie Oldenzaal

Wat een leuk gezin mocht ik laatst op de foto zetten! We hadden er zomers weer bij en de kinderen hadden goede zin! We hadden afgesproken op het Hulsbeek, vlak na school op een woensdagmiddag. Broodjes mee, drinken mee en zo zijn we een wandeling gaan maken. Ondertussen ben ik natuurlijk gaan fotograferen, en wat een lol hebben we gehad! Elkaar aan het lachen maken, klimmen in de bomen, beestjes zoeken…

Wanneer ik met een groot gezin of een grote familie op pad ga, maak ik vaak ook foto’s van verschillende samenstellingen en iedereen apart (mits iedereen dit wil). Zo kun je bijvoorbeeld een leuke collage in huis hangen of je hebt een leuke foto voor Social Media.

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*