Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Linda & Leah | Zwangerschapsfotografie Hengelo

Het was een zomerse dag toen ik op pad ging voor een zwangerschapsshoot met Linda & Leah, wat een heerlijk weer hadden we erbij! Linda heb ik al eens eerder op de foto gezet, toen Leah nog in haar buik zat… Zo leuk!

We hebben toen op een industriële locatie foto’s gemaakt en zijn nu naar een meer natuurlijk omgeving gegaan. Heel anders dus!

Leah was ook mee en ze stal de show ;) Wat een heerlijk kind. Ze vond het bos fantastisch, volgens mij had ze nog wel een uur rond kunnen lopen/rennen/fietsen. Linda zag er ook geweldig uit. Ze had twee outfits mee, leuk voor de afwisseling in de foto’s!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*