Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Foto op hout | Lifestyle fotografie hengelo

Wanneer je een fotosessie bij mij hebt gehad en je krijgt je foto’s op een usb-stick thuisgestuurd, dan is het natuurlijk jammer als je er niets mee doet! Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren om je foto te laten afdrukken en ik mocht laatst weer eens een afdruk testen. Dit keer was het een foto op multiplex van FotoOpHoutStunter.nl.

De afdruk die ik mocht bestellen was 40 x 30cm, een mooi formaat voor op een plank of in een kleinere ruimte. Ik hou zelf van wat grotere afdrukken voor bijvoorbeeld boven de bank, zo’n foto mag wel een eyecatcher zijn in de huiskamer, 40 x 30cm is daarvoor wat te klein.

Ik heb er dit keer voor gekozen om een zwart/wit foto af te laten drukken, en deze is erg mooi moet ik zeggen! Ik weet alleen niet hoe een kleurenfoto uitkomt op dit hout, maar zwart/wit is zeker aan te raden.

Wil je ook zo’n mooie foto op hout bestellen? Kijk dan even op de site van FotoOpHoutStunter voor meer informatie & prijzen.

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*