Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Lieve Sofie! | Babyfotografie Hengelo

Een lange blogpost dit keer! Ik mocht namelijk twee keer achter elkaar komen fotograferen bij dit lieve gezin. En laat ik ze nou ook nog kennen, Anne & Thijs zijn namelijk goede vrienden. Dat maakt het nóg leuker om dit te mogen vastleggen voor ze… Anne kreeg een keizersnede in het ziekenhuis in Almelo, en ik zou daar komen om foto’s te maken van de eerste keer dat Daan zijn kleine zusje mocht zien. Zó leuk!

Opa, Oma & tante waren ook mee, die wilden Sofie natuurlijk ook komen bewonderen.

Twee weken later ben ik nog bij Anne en Thijs thuis geweest om foto’s te maken van het gezin. Sofie mocht heerlijk in bad en haar grote broer mocht helpen met het wassen van Sofie, zo leuk! Bekijk hier de foto’s van beide series.

En toen mocht ze naar huis… Daan is inmiddels helemaal gewend en is een echte grote broer!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*