Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Foto op plexiglas | Lifestyle Fotografie Hengelo

Af en toe word ik benaderd door bedrijven om verschillende soorten afdrukken te testen. En dat doe ik graag! Je hebt nu zoveel keuze op internet, dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. En veel mensen bestellen nog steeds hun afdrukken bij de Hema, maar die zijn niet echt aan te raden…

Dit keer mocht ik een foto op plexiglas bestellen bij FotoOpGlas.nl. Prima website, ziet er makkelijk en overzichtelijk uit. Ik wilde een keer een iets groter formaat proberen en heb gekozen voor een 60x40cm afdruk, 3cm dik. Deze kost € 44,95 als je deze bij FotoOpGlas.nl besteld.

Ik heb ervoor gekozen om onderstaande foto af te laten drukken:Hieronder kun je zien hoe de afdruk is geworden. Op zich ziet de afdruk er goed uit, maar de zwart/wit foto is iets aan de groene kant naar mijn smaak. Niet echt zoals de foto die je hierboven ziet. Je ziet dit groenige overigens niet goed op de foto’s hieronder. Het pakket is supersnel geleverd en zag er verder erg netjes uit.

Bij je bestelling kun je een ophangsteem bestellen, dat krijg je in een zakje geleverd en is makkelijk te gebruiken. Ik vind het zelf mooier als het ophangsysteem aan de achterkant van de foto zit. Bij FotoOpGlas.nl kun je kiezen tussen twee verschillende soorten, afstandhouders met gaten (dus er worden gaten in je foto gemaakt), of een ophangsysteem voor aan de zijkant. De verschillende ophangsystemen kun je op de website goed bekijken.Als je bij FotoOpGlas.nl een foto op plexiglas wilt gaan bestellen zou ik zeker gaan voor een wat dikkere afdruk,
want ik vind de 3mm toch wel erg dun (je kijkt zowat door de foto heen). Een dikkere afdruk zal ook een stuk steviger zijn.Mijn oordeel? Ik zou hier zelf niet snel weer bestellen, maar dat komt voornamelijk door het ophangsysteem. Vind het gewoon mooier als het aan de achterkant zit, zodat je die niet ziet. Verder is de afdruk mooi scherp en zijn de afdrukken niet heel duur. Mijn zwart/wit foto was niet helemaal zaols het origineel en dat is ook jammer, maar ik weet niet hoe een kleurenfoto zal worden afgedrukt – dit kan weer heel anders uitpakken.

Wil je toch graag zelf graag een afdruk bestellen bij FotoOpGlas? Dat kan natuurlijk!
Ga naar FotoOpGlas.nl en bekijk alle info & prijzen.

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*