Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Het is feest! | Cake-smash Fotosessie Hengelo

Oeps!! Ben ik gewoon vergeten te melden dat mijn bedrijf alweer 5 jaar bestaat! 27 juli 2010 ben ik officieel begonnen met mijn eigen bedrijf… alweer 5 jaar geleden! De tijd gaat snel! En wat een leuke mensen, kinderen, baby’s, dieren, bruiloften, feesten, commerciële opdrachten, etc. heb ik in die tijd mogen fotograferen. Iedereen bedankt voor het vertrouwen! En weet je wat het leukste is… In die 5 jaar heb ik gezinnen zien groeien, vrienden gemaakt, verschillende publicaties gehad – allemaal dingen die ik geweldig vind aan mijn werk!
Tuurlijk zijn er af en toe ook momenten van onzekerheid, maar dan denk ik aan alle leuke reacties die ik altijd krijg – BEDANKT!!!

Nou ben ik 27 juli de taart helemaal vergeten, maar gelukkig heb ik laatst een hele leuke Cake-Smash fotosessie gehad en kan ik deze feestelijke foto’s wel delen! ;) Nou is dit zo’n voorbeeld van een gezin wat ik mag zien groeien. Haar zus is namelijk ook bij mij geweest voor een Cake-Smash fotosessie – zo leuk! en nu mocht Phileine (mooie naam hé?) een frote cupcake smashen.

Voordat we begonnen met de Cake-Smash zijn we even buiten geweest voor een paar foto’s. En aan het eind mocht Louise uiteraard ook even mee snoepen van de taart. Wat een gezelligheid!

 

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op
  • 06/08/2015 - 21:01

    Karen - wat schattig! En leuke kleertjes heeft ze er bij aan, helemaal in stijl!

    VAN HARTE Lizet met alweer je 5-jarig bestaan als zelfstandige fotografe! Wihoo! Dat je ons nog vaak op de foto mag zetten :)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*