Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

PEN x HUTSPOT | Olympus Bloggerevent

Zo… Ik ben al weer even terug van vakantie en heb over een heleboel dingen na kunnen denken. Zo ben ik de laatste tijd wat meer bezig met o.a. grafisch werk en wil ik ook wat meer gaan bloggen over dingen die ik leuk/interessant vind. Ik moet er nog druk mee bezig om het een beetje vorm te geven, misschien wel met een nieuwe look & feel voor de website. Ook ben ik bezig met een webshop voor o.a. kaartjes die ik heb ontworpen! Er zijn al kaarten te koop bij Mette & Pernille en Studio Little Things, maar ik wil hier zelf ook wel wat meer mee. Ik heb er zin in!

Voordat ik naar Istanbul ging op studiereis (vanuit de buitenschoolse opvang, waar ik ook 9 uur in de week werk) heb ik de Olympus PEN E-PL7 gekocht. Ik miste toch iets op vakanties en ik wilde mijn zware SLR niet meenemen. Ik was al een hele tijd op zoek naar een goede camera om overal mee naartoe te nemen en ik ben héél erg blij met m’n Olympus! Ik heb er een 25mm f/1.8 bij gekocht en hij bevalt super.

Na wat mailtjes met een leuke medewerker van Olympus was ik uitgenodigd voor een bloggers event in Hutspot Amsterdam, wat een toffe locatie! Jammer dat de buitenkant in de steigers staat, zo kun je het mooie pand niet zien!
Chloë Sterk van Fashionista Chloë & de zussen van STYLEofTWO waren er om te vertellen over hun ervaringen met bloggen en de PEN camera, leuk om ze eens te zien! Ook was fashion/portretfotograaf Brendan de Clerq er voor een korte workshop. We mochten hierna allemaal de PEN camera uitproberen, zo kon ik even wat andere lenzen testen.

Het was erg leuk om eens op zo’n event aanwezig te zijn om weer nieuwe mensen te leren kennen. Er waren allemaal leuke dames die zelf een blog bijhouden, zoals Marloes van budgetproof.nl, Naomi van Little Keys To Happiness, Laura van Lauresque, Sara van Wander-lust en nog een aantal anderen.
Ik vond het een hele leuke ervaring!

#PENxHUTSPOT on Instagram.

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op
  • 20/10/2015 - 20:01

    Yvette - Hi Lizet! Wat een vet ding en hoe gaaf dat ze ook zo’n leuk event organiseren. Lekker hoor een gezonde dosis inspiratie :-). Ik heb zelf ook een systeemcamera (Panasonic Lumix), maar helaas niet zoveel talent als jij, haha! We zijn er hier echt fan van, zo fijn om zo’n klein ding te hebben die toch kwalitatief hoogwaardige foto’s schiet. Love it! En leuke plannen heb je, xReplyCancel

  • 29/11/2015 - 22:19

    Carin Catharina Wijnholds | reactie via Facebook - Heb ik aanstaande zaterdag een afspraak bij jou om mijn teckels op.de.foto te zetten
    0641827125ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*