Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Recept & Review | Lifestyle

Tijdens het bloggerevent van Olympus waar ik laatst ben geweest, mocht ik de 12-40 f/2.8 lens proberen, een heel mooie lens voor m’n PEN camera! Wat ik er zo mooi aan vind is dat je er o.a. ook macro foto’s mee kunt maken. En een fijne groothoek/zoomlens is altijd handig voor interieurfoto’s en/of portretten.

Ik was nog even aan het mailen geweest met iemand van Olympus, omdat ik toch nieuwsgierig was geworden naar de Olympus OMD E-M5II. Hij is een stuk compacter & lichter dan mijn SLR, heel fijn. Ik mag deze maand de camera testen met de 12-40 f/2.8 lens erop en hij valt me niets tegen! En kijk hieronder, op de tweede foto zie je het verschil in grootte met mijn Canon 5DII met 35mm lens. Ik fotografeer alles in RAW + JPEG, zodat ik alles nog kan nabewerken in Lightroom, maar ook foto’s op mijn telefoon kan zetten d.m.v. WiFi wanneer ik snel iets wil delen op Social Media.

Olympus OMD E-M5II

Voor het blog heb ik even een paar foto’s gemaakt met de camera van een heerlijke Monchou die ik laatst heb gemaakt. Ik heb wat leuke kleine Mason Jars bij me-inspiring-myself gekocht en heb hier de Monchou in gedaan, staat superleuk! Het recept voor de Monchou heb ik hier vandaan en omdat ik maar een paar bakjes wilde vullen heb ik alles in het recept door vier gedeeld. Er hoefde geen boter door de bastogne, aangezien het in een bakje zit en de bodem dus wel wat kruimelig mag zijn. Als topping heb ik blauwe bessen gebruikt, want dat vond ik er wat mooier uitzien dan de vlaaivulling, haha!

Wat ik voor 4 Mason jars heb gebruikt:
• 1x monchou 100 gram
• 1/4 pak bastognekoeken
• 37,5 gram basterdsuiker
• 125ml slagroom
• bakje blauwe bessen

Hier het resultaat! (ze smaakten ook heerlijk trouwens)

 

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*