Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Mijn webshop is online!

Wohooo!! Mijn webshop is online!
Ik wilde hem graag op 1 december online hebben staan, want ik hou van een ‘mooie’ datum, haha! En ik begin natuurlijk wel met een leuke actie, want je hoeft t/m 6 december bij een min. bestelling van € 10,- geen verzendkosten te betalen als je de code: HAPPYNEW gebruikt. De webshop is nog niet helemaal klaar, want er komen ook nog ontwerpen in te staan voor geboortekaartjes & uitnodigingen en andere leuke dingen, maar je kunt nu al leuke kaarten & posters bestellen! Volgens mij is een webshop nooit klaar, dus er zullen zeker nog allemaal leuk nieuwe producten ook op komen. Hou de webshop dus goed in de gaten!

ontwerp lizet beek

ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat lopen, we zullen het zien! Ik kijk uit naar alle bestellingen en eventueel nieuwe samenwerkingen!

kaartontwerpen lizet beek

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op
  • 03/12/2015 - 16:52

    Angelina - Supergaaf geworden meid!! Heel veel succes met je webshop :)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*