Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Kleine Gelukjes & Offline@39 | Webshop

Vorig weekend was ik een middag aan het werk bij Kleine Gelukjes, een superleuke winkel in het centrum van Hengelo. Ze verkopen mijn kaarten & posters daar, heel leuk! Bij Kleine Gelukjes kun je terecht voor allerlei dingen die ze zelf opzoeken (vintage) en dingen die ze zelf maken. Ook verkopen ze spullen van verschillende webshops.

Dichtbij Kleine Gelukjes zit Offline@39, een conceptstore in The Upperside, waar ze producten verkopen van verschillende webshops. Je kunt er vanalles vinden! Leuke stationery, kinderkleding, sieraden en ga zo maar door! Zeker de moeite waard om bij beide winkels even een kijkje te nemen!

Omdat ik er vorige week toch was, heb ik de camera even meegenomen voor wat foto’s.

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*