Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Foto op Forex | Lifestyle Fotografie Hengelo

Af en toe test ik even wat nieuwe dingen wat betreft het afdrukken van foto’s. Je hebt namelijk zoveel meer opties dan alleen canvas! Dit keer mocht ik een foto op Forex bestellen, van de website FotoopHout.nl. Ik heb voor een kleurenfoto gekozen. De afdruk is mooi scherp en het materiaal is mooi dun. De kleuren zijn niet exact hetzelfde, maar komen wel aardig overeen. Je kunt wel zien dat ze de foto niet nog extra bewerken o.i.d. zoals bijvoorbeeld bij een Hema, waar je al snel “scherpe” randjes krijgt in je foto’s en waar de kleuren heel anders worden dan de originele foto.

Ik heb ervoor gekozen om onderstaande foto te laten afdrukken:

Hieronder kun je zien hoe de afdruk is geworden. Je kunt wel zien dat de kleuren mooi helder zijn.De dikte van het forex is 1cm. Zal heel gaaf staan aan de muur!Het is zeker een mooi alternatief voor een foto op canvas, maar ik vind zelf een foto achter plexiglas of een foto op aluminium mooier. Wat ik wel mooi vind ook aan deze foto op Forex is dat je niet zit met dat de randen moeten worden bedrukt, dus je verliest niet veel van de foto. Ik heb nu gekozen voor een kleurenfoto dus ik weet niet of een zwart/foto ook mooi zal worden afgedrukt. Je kunt het altijd eens proberen!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*