Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

SOCIAL MEDIA SHOOT

Omdat mijn bedrijf alweer 7 jaar bestaat heb ik een leuke actie in het leven geroepen, namelijk een Social Media shoot voor maar 49 euro! Deze actie heb ik veel gepromoot op Social Media en omdat er zo goed op werd gereageerd laat ik de actie sowieso nog doorlopen tot eind dit jaar. Iedereen verdiend namelijk een mooie foto van zichzelf!

Je kunt de foto’s gebruiken voor Social Media of voor op je CV, maar je kunt de fotosessie natuurlijk ook boeken om gewoon eens wat mooie foto’s van jezelf te hebben.

Kom je op een doordeweekse dag foto’s laten maken bij mij in Hengelo Overijssel, dan betaal je geen 99, maar 49 euro voor een Social Media shoot.

Wat krijg je voor deze prijs?
• Een fotosessie voor 1 persoon op een mooie buitenlocatie in Hengelo Overijssel.
• 4 professionele foto’s toegestuurd via de mail.
• Een leuke ervaring!

Stuur mij een e-mail om een afspraak te plannen, hopelijk zie ik je snel!
lizet87_b@icloud.com

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op