Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

BYBIRD.NL | PRODUCFOTOGRAFIE

De meesten van jullie weten dat ik ook een webshop heb met grafische producten. Superleuk! Door die webshop heb ik ook veel andere toffe mensen leren kennen die ook een webshop runnen. Zo ook Berdien, van ByBird.nl. Een ontzettend toffe chick die ondanks haar ziekte van Lyme toch een webshop runt! Ik mocht wat sfeerfoto’s maken voor haar website en Social Media, zie hieronder een aantal foto’s van de producten die zij o.a. verkoopt.

Wil jij ook graag tof beeldmateriaal voor je webshop of Social Media? Ik verzorg dit graag voor je. Neem via het contactformulier even contact met mij op voor meer informatie!

Deel:|Twitter|Pin it!|Facebook|neem contact op