Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Lizet

Lizet Beek, woon samen met mijn vriend Robin en onze franse bulldog Diesel.
Fotografe & Grafisch vormgeefster.

Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, mooier had ik het me niet kunnen bedenken! Ik ben al jaren aan het fotograferen, ik fotografeerde in mijn tienerjaren álles. Bloemen, zelfportretten, huisdieren… Alles om te oefenen.
Tegenwoordig zet ik graag mensen, kinderen en dieren op de foto. Wat kan het mooi zijn om mensen een herinnering mee te kunnen geven, iets waar ze jaren later nog naar terug kunnen kijken. Ik heb voordat ik hier fulltime mee bezig kon zijn, ook bij de BSO gewerkt. Qua kinderen ben ik dus wel wat gewend! Dit komt vaak wel van pas tijdens fotosessies ;)

In mijn vrije tijd bekijk ik graag mooie plaatjes op inspirerende blog’s, instagram & pinterest… Heerlijk! Lekker uit eten met Robin, knuffelen met Diesel & Malu of uren kletsen met vriendinnen kun je mij ook heel gelukkig mee maken.

Ben je op zoek naar iemand met passie voor fotografie? Dan ben je hier aan het juiste adres.
Fotograferen vind ik het leukste wat er is! Ik ontmoet veel verschillende mensen, mag op de leukste plekken foto’s maken en vind het altijd een grote uitdaging om mensen & kinderen als ‘zichzelf’ op de foto te zetten.

Wanneer ik dan klaar ben met de fotosessie, kan ik thuis alle foto’s inladen en ze eens mooi in het groot bekijken. Het bewerken van de foto’s vind ik ook altijd een leuk onderdeel, daarom krijgt iedereen alle foto’s individueel bewerkt. Er gaat veel tijd in zitten, maar dat is het eindresultaat vaak meer dan waard!

Boek snel een fotosessie als je mij & mijn camera wilt leren kennen!

Foto nr. 2 door Anouk Strijbos, Foto nr. 3/4/5 door Ilse Stronks