Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Privacy Verklaring & Cookies

24 MEI 2018
In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) informeer ik je hier over welke gegevens Lizet Beek van jou verzamelt en waarom.

Lizet Beek verwerkt jouw persoonsgegevens om contact met je te kunnen opnemen, facturen te maken en om je foto’s te verwerken die tijdens een fotosessie zijn gemaakt.

PERSOONSGEGEVENS.
Lizet Beek Fotografie kan persoonsgegevens van jou verwerken, omdat je gebruik maakt van de diensten van Lizet Beek Fotografie en/of omdat je het contactformulier op de website hebt ingevuld. Deze gegevens bewaar ik 7 jaar voor de administratie. Het gaat om de volgende persoonsgegevens:

• Je voor- en achternaam
• Je adresgegevens
• Je telefoonnummer
• Je IP-adres
• Foto’s die ik van jou/de familie hebt gemaakt

COOKIES.
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Lizet Beek gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie.

ALGEMENE VOORWAARDEN.
De Algemene voorwaarden kun je hier downloaden.


Mocht u nog vragen hebben over deze verklaring, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen/laten corrigeren. Op deze pagina vindt u altijd de meest recente informatie over de Privacy verklaring. Middels de datum bovenaan deze pagina kun je zien wanneer deze verklaring voor het laatst is gewijzigd.

Tevens heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je niet tevreden bent over de manier waarop Lizet Beek met je gegevens omgaat.


CONTACTGEGEVENS.
Lizet Beek Lifestyle Fotografie & Graphic Design
Lizet Beek | lizet87_b@icloud.com | Prins bernhardpark 56B, 7524 RB Enschede | 06 – 10 03 83 25
KVK: 50489496 | IBAN. NL63 RABO 0140 784 624