Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Tarieven trouwreportage

Leuk! Jullie gaan trouwen?

Alles geregeld… een mooie locatie, de ringen, aankleding, etc… dat moet toch mooi op de foto? Want door middel van mooie foto’s kun je jaren later nog terugkijken op jullie prachtige dag! Zijn jullie op zoek naar fotografes die niet alleen de officiële momenten, maar ook de spontane momenten proberen vast te leggen, dan zouden jullie Lalalove kunnen boeken!

Wil je alleen een loveshoot op jullie trouwdag? Dan kun je mij ook alleen boeken. Maar als je meer dan 4 uur fotografie wilt, dan kun je mij samen met collega fotografe Tineke van der Eems boeken. We werken samen onder de naam lalalove, als je op de naam klikt kom je op onze gezamenlijke website terecht, vol mooie foto’s van bruiloften die we al hebben vast mogen leggen. Zo hebben we een bruiloft mogen fotograferen op Texel, in Amsterdam, Utrecht, België en noem maar op! We rijden het hele land door voor prachtige plaatjes! We vinden het mooi om jullie te zien stralen en leggen dit graag vast… En natuurlijk alles eromheen, want vaak zit er zoveel tijd in de voorbereiding! Mooie details, een heerlijke taart en de ringen zijn ook belangrijk.

Wil je meer zien? En prijzen weten voor onze fotografie? Kijk dan even op onze website – want daar kun je alles vinden!

Loveshoot op jullie trouwdag?
Wil je maar op een kort moment van de dag fotografie op je bruiloft? Dan kan ik ook alleen foto’s komen maken.
Het starttarief is 349 euro voor 1 uur fotografie, waarbij je de mooiste foto’s thuisgestuurd krijgt op een USB-stick én je krijgt een mini-album van 15×15 met de foto’s.

Wil je graag dat ik 2 of 3 uur kom fotograferen?
Dat kan! Je betaalt dan 150 euro per uur extra. Je betaalt bijvoorbeeld voor 3 uur fotografie 649 euro.
Deze bedragen zijn excl. reiskosten vanaf Enschede (7524RB).

Wil je graag dat ik meer uur kom fotograferen? TOP! Dan kom ik dus samen met Tineke. Supergezellig!
Check dan onze site www.lalalove.nl voor meer informatie.

* Het boeken van een fotosessie op je trouwdag betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media/fotowedstrijden, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.