Lizet Beek » Lifestyle Fotografie ~ Portretfotografie, Kinderen, Gezinnen, Liefde, Trouwfotografie | Overijssel

Tarieven Bruidsreportage

Leuk! Jullie gaan trouwen?

Alles geregeld… een mooie locatie, de ringen, aankleding, etc… dat moet toch mooi op de foto? Want door middel van mooie foto’s kun je jaren later nog terugkijken op jullie prachtige dag! Zijn jullie op zoek naar fotografes die niet alleen de officiële momenten, maar ook de spontane momenten proberen vast te leggen, dan zouden jullie Lalalove kunnen boeken!

Ik fotografeer tot 4 uur alleen en vanaf 4 uur fotografie, kun je mij samen met collega fotografe Tineke van der Eems boeken. We werken samen onder de naam “Lalalove“, als je op de naam klikt kom je op onze gezamenlijke website terecht, vol mooie foto’s van bruiloften die we al hebben vast mogen leggen. Zo hebben we een bruiloft mogen fotograferen op Texel, in Amsterdam, Utrecht, België en noem maar op! We rijden het hele land door voor prachtige plaatjes! We vinden het mooi om jullie te zien stralen en leggen dit graag vast… En natuurlijk alles eromheen, want vaak zit er zoveel tijd in de voorbereiding! Mooie details, een heerlijke taart en de ringen zijn ook belangrijk.

Wil je meer zien? En prijzen weten voor onze fotografie? Kijk dan even op onze website – want daar kun je alles vinden!

Korte bruidsreportage?
Wil je maar op een kort moment van de dag fotografie op je bruiloft? Dan kun je ook mij alleen boeken voor een bruidsreportage.
Het starttarief is € 299,- voor 1 uur fotografie, waarbij je de mooiste foto’s thuisgestuurd krijgt op een USB-stick.

Wil je meer uur?
Dan betaal je € 135,- per uur extra. Je betaald bijvoorbeeld voor 3 uur fotografie € 569,-.
Deze bedragen zijn excl. reiskosten vanaf 7445 PB.

* Het boeken van een fotosessie op je trouwdag betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media/fotowedstrijden, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.